in

Σήμερα ο άντρας μου παντρεύτηκε την κοπέλα με την οποία με απατούσε. Εύχομαι να πάθει τα ίδια που έκανε σ΄εμένα

Δεν μου αρέσει να κακολογώ ούτε να καταριέμαι αλλά τωρα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Θεωρούσα ότι είχα μία ευτυχισμένη οικογένεια και έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά όλα απ’ ότι φαίνεται ήταν στο μυαλό μου. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε όταν ήμουν στο Λύκειο και ένα βράδυ με έκλεψε. Οι γονείς μου δεν τον ήθελαν (κάτι ήξεραν φαίνεται) αλλά η αγάπη μας ήταν τόσο μεγάλη που ένα βράδυ ήρθε, με πήρε και φύγαμε. Ήθελαν, δεν ήθελαν οι δικοί μου τον δέχτηκαν και έξι μήνες μετά ήμασταν παντρεμένοι και εγώ έγκυος.

Πίστευα πως είχα ό, τι ζητούσα, πίστευα ότι ο Θεός με είχε ευλογήσει με αυτό που λίγοι πλέον έχουν, οικογενειακή δηλαδή ευτυχία αλλά έπεσα έξω.

Πέρυσι τέτοια εποχή καθώς έπλενα το μπαλκόνι είδα στην απέναντι γωνία το αυτοκίνητο του άντρα μου παρκαρισμένο και εκείνον μέσα με κάποια άλλη. Κατέβηκα τρέχοντας ξυπόλυτη τις σκάλες και ούτε που το κατάλαβα ποτέ έφτασα μέχρι το αυτοκίνητο. Από τις πινακίδες κατάλαβα ότι αυτό ήταν όντως το αυτοκίνητο του συζύγου μου και μέσα ήταν με κάποια άλλη.

Άνοιξα την πόρτα και έσυρα τη γκόμενά του από τα μαλλιά έξω. Εκείνο το βράδυ μας άκουσε όλη η γειτονιά. Άφησα τα παιδιά να κοιμούνται στα δωμάτιά τους και φεύγοντας από τη φόρα μου ούτε την πόρτα δεν έκλεισα πίσω μου. Το χειρότερο είναι ότι ο άντρας μου δεν προσπάθησε καν να δικαιολογηθεί. «Ναι, έχω γκόμενα, αφού εσύ δεν μου δίνεις αυτό που θέλω τι περίμενες; Άντρας είμαι και έπρεπε να το πάρω. Τη μία είσαι κουρασμένη, την άλλη έχεις πονοκέφαλο, έπρεπε και εγώ κάτι να κάνω. Με τη Μαρία είμαστε μαζί 4 μήνες και προτιμώ να είμαι μαζί της παρά μαζί σου» και η Μαρία δίπλα με κοίταζε αφ’ υψηλού και με ύφος 100 καρδιναλίων ενώ η γειτονιά είχε βγει στα μπαλκόνια και γέλαγε με τα χάλια μας.

Δεν σεβάστηκε ότι δούλευα όλη μέρα και είχα και ένα σπίτι και δύο παιδιά να κουμαντάρω. Από τη στιγμή που ήθελε σεξ, έπρεπε και να το έχει και αφού δεν το έπαιρνε από μένα έκανε την επιλογή αυτή. Τέσσερις μήνες και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα και αυτό απ’ ότι φαίνεται τον έκανε να χαλαρώσει και να κάνει το λάθος να τη φέρει έξω από την πόρτα μας…

Fast forward στο σήμερα. Παντρευτήκαν και έφυγαν ταξίδι του μέλιτος. Ό, τι ζήσαμε εμείς τότε, το ζουν εκείνοι τώρα αλλά δεν θα κρατήσει πολύ. Σύντομα θα τη βαρεθεί όπως βαρέθηκε και εμένα και θα βρει άλλη. Έτσι εύχομαι τουλάχιστον…

Οι γυναίκες που παίρνουν τους άντρες από τις συζύγους τους δεν είναι άξιες να λέγονται γυναίκες. Είναι φτηνές και η συγκεκριμένη το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάθει ό, τι έπαθα και με το χειρότερο τρόπο. Εύχομαι να της κάνει 2-3 παιδιά και να την παρατήσει μόνη στα κρύα του λουτρού χωρίς λεφτά, να μην έχει πού να πάει. Κάποτε γελάγανε πίσω από την πλάτη μου, έτσι όμως και γίνει αυτό, πρώτη εγώ θα γελάσω. Έτσι να δει τη γλύκα και πώς είναι να σου κάνουν τα ίδια.

Προς το παρόν κάνω υπομονή και το παίζω κυρία αλλά μέσα μου βράζω. Ο χρόνος κυλάει γρήγορα και σύντομα περιμένω τα καλύτερα…

Βασιλική

πηγή : singleparent.gr

Τα 10 χαρακτηριστικά της γυναίκας που ξέρει καλά πόσο έξυπνη είναι!

Τι καθορίζει το χρώμα της θάλασσας? Ενώ το νερό είναι διάφανο πως η θάλασσα έχει χρώμα;