in

Ο άντρας μου, μας παράτησε για μια άλλη. Είμαι 28 ετών με δύο μωρά και μόνη αλλά ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΥ. Αυτός χάνει, όχι εγώ!

Ήταν ερωτευμένος μαζί μου από το Γυμνάσιο. Τελικά τα βρήκαμε αρκετά χρόνια αργότερα και γίναμε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Κάναμε ένα πανέμορφο κοριτσάκι και το μεγαλώσαμε όμορφα, ήρεμα και μαζί. Ήταν εκπληκτικός πατέρας και σύζυγος.

3 χρόνια αργότερα αναγκάστηκε να φύγει αρκετά μακριά για να δουλέψει. Λόγω της δουλειάς του δεν μπορούσα να τον επισκέπτομαι συχνά και εκείνος ήταν δύσκολο να έρχεται. Την πρώτη φορά, που πήγα να τον βρω μετά από μήνες, έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Χαρήκαμε και οι δύο ΠΟΛΥ!

Έπειτα από τρεις μήνες μια κοπέλα, η οποία ήταν ανώτερή του στη δουλειά ανέβαζε με τον άντρα μου συνέχεια φωτογραφίες στα social media με αποτέλεσμα να έρθουμε σε ρήξη αρκετές φορές! Μέσα μου ήξερα. Όλες ξέρουμε.

Όταν γύρισε, ήταν άλλος άνθρωπος, ειρωνικός, επιθετικός, κάτι που δεν είχα ξαναδεί. Ήμουν πεντε μηνών έγκυος. Ένα βράδυ τον έπιασα, όταν εκείνη του έστελνε σαν να μην την ένοιαζε, τη μια φώτο μετά την άλλη. Εξαφανιζόταν συνέχεια, δεν μας έδινε σημασία, αλλά ήξερα ότι θα τον πιάσω. Κι έγινε. Έπαθα σοκ.

Τον ρώτησα πού έχω κάνει λάθος και δεν ήξερε να μου απαντήσει! Είχα τις ορμόνες μου, γκρεμίστηκε κι ο κόσμος μου και τον έδιωξα με αποτέλεσμα να πάει να τη βρει και να συζήσουν. Έλεγε ψέματα σε όλους μας, εγώ όμως ΗΞΕΡΑ! Ήρθε η ώρα να γεννήσω και τον έβλεπα να της μιλάει στο τηλέφωνο, που όποτε ήταν κοντά μου, δεν σταματούσε ποτέ να χτυπάει. Πήγα 39 κιλά και δεν επέτρεπα ούτε η κόρη μου να με δει έτσι, όπως ήμουν. Προσπαθούσα να το παίξω καλά. Όταν γέννησα το γιο μου, 3 μέρες τον παρακαλούσα να την αφήσει και να γυρίσει και εκείνος μου έστελνε ένα ξέρο: «Είμαι ερωτευμένος μαζί της». Δεν το έκρυψαν ούτε από τα social media.

Δεν μας σεβάστηκαν ποτέ. Πέθανα και αναστήθηκα, όταν ένα βράδυ, που κοίμισα τα παιδιά, χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο, μέχρι, που μάτωσα. Είδα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και συνειδητοποίησα ότι αυτές οι δυο ψυχούλες έχουν μόνο εμένα και πόσο ακόμα πόνο θα τους δημιουργούσα, αν πάθαινα κάτι.

Ήδη η κόρη μου υπέφερε από την έλλειψη του πατέρα της, που κάποτε τόσο νοιαζόταν για εκείνη. Κάθε μέρα πάλευα να μαζέψω τα κομμάτια μου και εκείνοι δεν με άφησαν ΠΟΤΕ! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είχα και την ανήθικη αυτή τύπισσα να μου στέλνει μηνύματα, να με προσβάλει όποτε έβρισκε ευκαιρία και ας μην επέτρεπα στον εαυτό μου να ασχοληθεί ποτέ μαζί της. Δεν σεβάστηκε ούτε γάμο, ούτε εγκυμοσύνη, ούτε λοχεία, ούτε τα παιδάκια μου. Θα σας έγραφα πολλά, που μου έχει κάνει, αλλά δεν γίνεται.

Αν αναρωτιέστε τα παιδιά του δεν έρχεται να τα δει. Παίρνει σπάνια κρυφά από εκείνη τηλέφωνο. Το συμπέρασμα; Πέφτουμε και οφείλουμε να σηκωθούμε. Με λυπούνται. Είμαι 28 ετών με δύο μωρά και μόνη. Εεε λοιπόν, μαγκιά ΜΟΥ! Έχω αξιοπρέπεια, έχω χέρια να δουλέψω και έχω ΥΓΕΙΑ!!! Είμαι καλά, για να είναι και αυτά. Έχω θυμό, γιατί έχει περάσει μόλις ένας χρόνος, αλλά ξέρω ότι μια μέρα θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! Αυτός χάνει τα παιδιά του, που θα έρθει η μέρα και θα του γυρίσουν τελείως την πλάτη. Εγώ δεν χάνω ΤΙΠΟΤΑ!

Σε όλα η χαρά μου είναι διπλή, γιατί ξερω οτι από πίσω είμαι εγώ, η μαμά τους και μόνο εγώ και δεν μασάω πουθενά. Υπέφερα, αρρώστησα, αλλά πλέον δεν απογοητεύομαι, γιατί μας χρωστάει ο Θεός και εγώ σε αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ!! Και όσο για αυτούς; Τους λυπάμαι, γιατί τέτοιοι άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι. Εγώ ξέρω. Θα ξυπνήσω σύντομα και δεν θα με νοιάζει για κανέναν και τίποτα από όσους με στεναχώρησαν. Θα είμαι καλά, ευτυχισμένη, θα ξέρω τί θέλω και θα το έχω. Και τους χρωστάω το ότι δεν ήξερα πόση δύναμη είχα μέσα μου μέχρι τη στιγμή, που το να ήμουν δυνατή ήταν και είναι η μόνη επιλογή, που είχα και έχω!!Είμαστε μάνες και το διαλέξαμε και είναι η μόνη επιλογή, που δεν βγαίνει ποτέ ΛΑΘΟΣ!!

Πρέπει να στηρίζουμε τα παιδιά μας, να βρίσκουμε τη δύναμη και να μας βλέπουν με το κεφάλι ψηλά όσοι άχρηστοι, ανόητοι, ανήθικοι άνθρωποι πάνε να μας διαλύσουν. Εμείς το κεφάλι ΨΗΛΑ! Και κορίτσια μου, να έχετε αξιοπρέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο, γιατί όλα ΓΥΡΝΑΝΕ!!

Τα φιλιά μου.

Ρία

Απατημένη γυναίκα γράφει το πιο έξυπνο γράμμα στην ερωμένη του άντρα της.

Οι γιαγιάδες κι οι παππούδες ζουν για πάντα στην καρδιά μας.