in ,

Μια μανιακός της έβαλε φωτιά. 2 χρόνια μετά αφαιρεί τη μάσκα και δείχνει το νέο της πρόσωπο.

Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμούμε την κάθε στιγμή στη ζωής μας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν εν ριπή οφθαλμού.

Η Dana Vulin, 28 ετών, από το Περθ της Αυστραλίας, είδε την ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά όταν υπέστη φρικτά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 60% του σώματος της.

Η Dana δέχτηκε επίθεση από μια γυναίκα που ζήλεψε όταν έμαθε ότι συνομιλούσε με τον σύζυγο της σε ένα πάρτι.

Η Dana είναι ένας από αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που δεν άφησαν την κατάθλιψη και το φόβο να επικρατήσουν στη ζωή της και συνέχισε με το κεφάλι ψηλά.

Μετά από πολλές επεμβάσεις αποκατάστασης, η Dana κατάφερε τελικά να αποχωριστεί τη μάσκα της και να αποκαλύψει το νέο πρόσωπο της. Η Dana δεν ανησυχεί ότι μπορεί να δείχνει τώρα διαφορετική.
Όπως είπε στο Κανάλι Επτά της Αυστραλίας στην εκπομπή Sunday Night, «ελπίζω να φαίνονται τα σημάδια. Αυτά πλέον αποτελούν μέρος του εαυτού μου.»

Η μεταμόρφωση της είναι πραγματικά απίστευτη, αλλά αυτό που κερδίζει τον σεβασμό όλων είναι η εσωτερική ομορφιά και η αποφασιστικότητά της.
Η γυναίκα που επιτέθηκε στη Dana άρχισε να ζηλεύει όταν έμαθε ότι η Dana συνομιλούσε με τον εν διαστάσει σύζυγο της σε ένα Πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Η Dana απεικονίζεται εδώ (στα αριστερά) πριν από τις επιθέσεις.

plastiki_1Η ζηλιάρα σύζυγος άρχισε να καταστρώνει ένα σχέδιο εκδίκησης. Μέχρι να το πραγματοποιήσει, παρενοχλούσε την Dana με απειλητικά τηλεφωνήματα. Της έλεγε ότι κάποια μέρα «θα της καταστρέψει το όμορφο μικρό προσωπάκι της.»

plastiki_2Αυτή η μέρα δυστυχώς για την Dana τελικά ήρθε. Η θύτης, η Natalie Dimitrovska, διέρρηξε το διαμέρισμα της Dana ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Περιέλουσε την Dana με οινόπνευμα και την πυρπόλησε. Η Dana μπορούσε να ακούσει το γέλιο της, καθώς έτρεχε για να διαφύγει.

plastiki_3Τα εγκαύματα τρίτου βαθμού κάλυπταν το 64% του σώματος της Dana. Ακόμα και η μητέρα της, της είπε ότι είχε γίνει εντελώς αγνώριστη.

Η Dana παραδέχτηκε ότι, πριν από τις επιθέσεις, η ζωή της περιστρέφονταν γύρω από την εξωτερική της εμφάνισή. Την έκανε να αισθάνεται πολύ περήφανη.

plastiki_530 μήνες, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αναγκάστηκε να φοράει αυτή τη μάσκα, η οποία την έκανε αισθάνεται σαν ένα «τίποτα», σαν να μην έχει πια πρόσωπο.

plastiki_6Ακόμη και στο δικαστήριο εμφανίστηκε φορώντας τη μάσκα για να καταθέσει. Η δίκη έγινε και η δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης.

plastiki_7Ενώ μάχονταν για να αναρρώσει μετά από την επίθεση της, η Dana είχε να αντιμετωπίσει μια ακόμη μάχη: Ένας γιατρός την ενημέρωσε ότι είχε καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

plastiki_8Αρνήθηκε όμως να τα παρατήσει. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου της αφαιρέθηκαν τα καρκινικά κύτταρα αν και το σοκ της διάγνωσης ήταν δύσκολο να φύγει. Η μάσκα συνέχισε να την στοιχειώνει. «Με κάνει να νιώθω σαν ένα απρόσωπο τίποτα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το περιγράψω.»

plastiki_9Τελικά, μετά από επίμονη καθημερινή θεραπεία, η Dana συμφώνησε να εμφανιστεί σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, να αποχωριστεί τη μάσκα της και να περπατήσει σε μια πασαρέλα.

plastiki_10Λέει, «Θα ήταν πιο εύκολο να πεθάνω, αλλά ποτέ δεν πήρα ποτέ τον εύκολο δρόμο στη ζωή μου… Αλλά αν κάποιος με ρωτούσε πώς αισθάνομαι για το σώμα μου, Θα του έλεγα ότι είμαι τρομερά περήφανη γι “αυτό.»

plastiki_11Γνωρίζοντας ότι η ιστορία της θα μπορούσε να εμπνεύσει και άλλους να δουν την θετική πλευρά της ζωής και την ελπίδα μέσα από τις αντιξοότητες, η Dana ετοιμάστηκε για να αποκαλύψει τη νέα εμφάνιση της.

plastiki_12Όταν αφαίρεσε τη μάσκα και έδειξε το καινούργιο της πρόσωπο στον κόσμο, είπε ότι ο κόσμος πρέπει να βλέπει πέρα από την εμφάνισή της.

plastiki_13Λέει, «ελπίζω ότι αυτό που θα δούνε θα είναι αντοχή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, σεβασμός, θάρρος και αποφασιστικότητα.»

plastiki_14Η Dana λέει, «είμαι ένα δυνατό άτομο, και αυτό που έμαθα περισσότερο από αυτή την περιπέτεια είναι ότι δεν θα αλλάξω ποτέ. Ξέρω ποια είμαι και είμαι σίγουρη για την γυναίκα που είμαι.»

plastiki_15Η Dana είναι η ζωντανή απόδειξη ότι για να θεραπευτείς εξωτερικά, θα πρέπει επίσης να θεραπεύσεις και το εσωτερικό σου. Τώρα πια μπορεί να αρχίσει να απολαμβάνει το υπόλοιπο της ζωής της.

Με αυτό που ανέβασε το διάσημο μοντέλο στα social την έσβησαν φίλοι της και followers! (Φωτογραφίες)

Απίστευτα λάθη σε ταινίες, που είμαστε σίγουροι πως δεν είχατε προσέξει [Εικόνες]