in ,

Φυσική μέθοδος και ασκήσεις για το στήθος

Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γυναικών που το στήθος τους χαλαρώνει και κρεμάει. Και ας το παραδεχτούμε – δεν υπάρχει καμία γυναίκα που δεν θέλει ένα τέλεια διαμορφωμένο στήθος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το άρθρο θα είναι αφιερωμένο, στις φυσικές μεθόδους που μπορεί να είναι χρήσιμη αν έχετε να κάνετε με αυτό του είδου πρόβλημα.

Πρώτα από όλα θα πρέπει να γνωρίζετε τους παράγοντες που συμβάλλουν στην πτώση του στήθους σας, αν θέλετε να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Συμβαίνει συνήθως όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και από το βάρος του στήθους.

Οι κυριότερες αιτίες είναι:

-γηράσκων

-υπέρβαρος

-κάπνισμα

-εγκυμοσύνη

Όπως έχουμε αναφερθεί σε αυτό το άρθρο, θα είναι για τις φυσικές μεθόδους που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίζεται τα κρεμώντας στήθη.

Καλή στάση του σώματος – θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό που επηρεάζει την εμφάνιση του στήθους σας είναι ο τρόπος που φέρνετε στο σώμα σας όλη την ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι ώμοι σας δεν σας παρέχουν την αναγκαία υποστήριξη για τα στήθη σας, έτσι θα πρέπει να σηκωθούν ίσια και δώσετε ωθήσει τους ώμους σας προς τα πίσω. Με αυτόν τον τρόπο θα μειώσει την εμφάνιση των κρεμώντας στήθη.

Ice – Αυτό μπορεί να συσφίγγει το στήθος και τον τόνο του δέρματος είναι ο πάγος, σύμφωνα με Αναζήτηση Αρχική Remedy. Απλά τρίψτε ένα κύβο πάγου με κυκλικές κινήσεις στο στήθος σας για 1 λεπτό.

Aloe Vera – μασάζ με Aloe Vera παρέχει βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος και Θα ενισχύσει τους συνδετικούς ιστούς. Απλά κάντε μασάζ το στήθος σας με μια ανοδική κίνηση για 15 λεπτά με Aloe Vera.

Λάδι για μασάζ – με αυτό, θα αντιστραφεί η βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, επειδή το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και θα βελτιώσει την εμφάνιση του κρεμώντας στήθη. Για 15 λεπτά μασάζ το στήθος σας με ελαιόλαδο και μασάζ μια-δυο φορές την εβδομάδα.

Αιθέρια έλαια, το καρότο, το κυπαρίσσι, δυόσμο και λεμονόχορτο μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη και τόνωση της χαλάρωσης του δέρματος. Και δεδομένου ότι μπορεί να προκαλέσει σε ορισμένες περιπτώσεις, την αίσθηση καψίματος δεν θα πρέπει να τις χρησιμοποιήτε επιπόλαια.

Αγγούρι μάσκα του δέρματος -αυτό μπορεί να συσφίξει το δέρμα του προσώπου οπότε και το στήθος. Έτσι κάντε στον εαυτό σας μια μάσκα από αγγούρι. Ξεκινήστε με μια λείανση του αγγούριου. Στη συνέχεια προσθέστε λίγο βούτυρο, φυσική κρέμα και κρόκο αυγού στο μείγμα. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει όλη τη νύχτα και την επόμενη μέρα μπορείτε να το εφαρμόσετε στο στήθος σας.

Ασπράδια αυγών – υπάρχει στυπτικό στο ασπράδι του αυγού και το δέρμα τρέφεται με από αυτό. Μόλις με ένα ασπράδι αυγού μπορείτε να φτιάξετε μια κρέμα με αφρώδη υφή. Εφαρμόστε την στήθος σας και αφήστε το έτσι για 30 λεπτά. Στο τέλος να το πλύνετε.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να λύσετε το πρόβλημα με κρεμώντας στήθη είναι η άσκηση (γυμναστκή). Η άσκηση είναι ο καλύτερος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα με τα κρεμώντας στήθη, για την επισκευή του συνδετικού ιστού και των μυών γύρω από τα στήθη είναι:

pushups (δεν υπάρχει ανάγκη για εξήγηση αυτής της άσκησης) Είναι η κλασικήwide_pushup_f_workoutlabs

chest press(ξαπλωμένος σε ύπτια θέση στην πλάτη σας, κρατήστε ένα βαράκι σε κάθε χέρι και μετά από αυτό θα πρέπει να επεκτείνει τα χέρια σας και να κρατήστε έτσι για περίπου 10 δευτερόλεπτα)dumbbell_bench_press_f_workoutlabs

arm raise (σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά και φέρτε τα χέρια σας κατ ‘ευθείαν επάνω)9b495e69a2a03623ad7bcde30459e7f3

Πηγή: www.healthylifeidea.com Επιμέλεια: www.followgreece.com

Ρίγανη το ταπεινό φυτό που θεραπεύει σχεδόν τα πάντα και δεν κοστίζει τίποτα

Το πρωινό «μυστικό» των αντρών που όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν.