in

Ο μικρός Γιαννάκης ξεκινά το πιο δύσκολο ταξίδι του – Αναχωρεί για Αμερική για να δώσει την μάχη του και να γυρίσει πίσω όρθιος

Ο ΠΑΟΚ έκανε έκπληξη τον μικρό Γιαννάκη λίγο πριν αυτός αναχωρήσει για την Αμερική, όπου θα υποβληθεί σε σημαντικό χειρουργείο.

Λίγο πριν αναχωρήσει για το δύσκολο ταξίδι του στην Αμερική, ο Γιαννάκης, ο μικρός φίλαθλος που κέρδισε τις καρδιές όλων των συλλόγων και έγινε σύμβολο της ενότητας μέσα από την αγάπη για το ποδόσφαιρο, γιόρτασε τα γενέθλιά του στην αγκαλιά της οικογένειας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ υποδέχτηκε με πάρτι – έκπληξη τον μικρό Γιαννάκη στη Νέα Μεσημβρία, λίγο πριν αυτός φύγει για την Αμερική, όπου θα υποβληθεί σε σημαντική χειρουργική επέμβαση. Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου του χάρισαν ένα σταυρό για να τον συνοδεύει στο ταξίδι του, ενώ ο Ρουμάνος προπονητής έκανε δώρο το μπουφάν, τα γάντια και τον χαρακτηριστικό σκούφο που φορούσε την περσινή σεζόν.

Ο Γιάννης αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής, μια επέμβαση που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, έτσι ώστε με φυσικοθεραπείες, ενδυνάμωση και πολλή προσπάθεια, ο μικρός οπαδός να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Τα έξοδα του χειρουργείου και ολόκληρης της αποκατάστασης ανέλαβε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Εύχομαι μια μέρα να μπω όρθιος στο γήπεδό μας στην Τούμπα και να σηκώσουμε το πρωτάθλημα. Ανταποδίδω την αγάπη μου στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Να ξέρετε μια μέρα θα μπω στο σπίτι μας όρθιος», είχε πει ο μικρός Γιαννάκης στο STAR, προκαλώντας συγκίνηση στο πανελλήνιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Νίκολα Τέσλα: Ο μεγάλος εφευρέτης που άλλαξε τον κόσμο και πέθανε πάμφτωχος και μόνος

Η εικόνα του Ιησού Χριστού σχηματίστηκε στον ουρανό πάνω από την Ιταλία και όλοι μιλούν για θαύμα