in

Με 2% πιθανότητες να ζήσει, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να τραγουδάει και συγκίνησε όλο το κόσμο

Ο Simon Cowell που πάτησε το Golden Buzzer για την τραγουδίστρια Nightbirde, η οποία είχε αποκαλύψει ότι είχε καρκίνο και με μικρή πιθανότητα επιβίωσης στο «Αμερική έχεις ταλέντο».

Το Nightbirde, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Marczewski, τραγούδησε ένα πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο « It´s alright (Είναι εντάξει)» κατά τη διάρκεια επεισοδίου της 16ης σεζόν του talent show.

Η 30χρονη από το Οχάιο είχε πει ότι το τραγούδι ήταν για το τελευταίο έτος της ζωής της και ότι έπασχε από καρκίνο που βρισκόταν ακόμα στους πνεύμονες, τη σπονδυλική στήλη και το συκώτι της.

Η μεγάλη στιγμή: Ο Simon Cowell πάτησε το Golden Buzzer για την τραγουδίστρια Nightbirde, η οποία αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο και έχει μόνο μια πολύ μικρή πιθανότητα επιβίωσης στο «Αμερική έχεις ταλέντο»

Μετά το συναισθηματικό της τραγούδι, η Simon, 61 ετών, έμοιαζε σαν να είχε χάσει τα λόγια του και η Nightbirde τότε είπε ότι «δεν μπορείς να περιμένεις έως ότου η ζωή δεν είναι πια δύσκολη για να πάρεις την απόφαση να είσαι ευτυχισμένος»

Ο Simon ήταν πολύ κοντά στο να ξεσπάσει σε δάκρυα καθώς είπε στην τραγουδίστρια ότι δε θα της δώσει το «ναι», αλλά ότι θα της δώσει κάτι άλλο.

Στη συνέχεια έσκυψε και πάτησε το Golden Buzzer.

Η Nightbirde κάλυψε το πρόσωπό της αφού έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έπεσε στα γόνατά της στη σκηνή όταν συνειδητοποίησε ότι περνούσε απευθείας στις ζωντανές εμφανίσεις για να αγωνιστεί για το έπαθλο μέσω της ψηφοφορίας στην Αμερική.

Πρωτότυπο τραγούδι: Η Nightbirde, που είπε στους κριτές το πραγματικό της όνομα είναι Τζέιν, τραγούδησε ένα πρωτότυπο τραγούδι με τίτλο “It´s alright” κατά τη διάρκεια της 16ης σεζόν

Σoκαρiστική αντίδραση: Η Nightbirde κάλυψε το πρόσωπό της από το σοκ και τη δυσπιστία και έπεσε στα γόνατά στη σκηνή όταν συνειδητοποίησε ότι περνούσε απευθείας στις ζωντανές εμφανίσεις για να διαγωνιστεί για το έπαθλο του «Αμερική έχεις ταλέντο»

Άρχισε να κλαίει καθώς ο Simon πήγε στη σκηνή για να αγκαλιάσει και της είπε ότι τα πάντα στην απόδοσή της ήταν «πραγματικά μοναδικά»

Η Nightbirde έφυγε από τη σκηνή ενώ εξακολουθούσε να τρέμει από τη συγκίνηση και αποκάλυψε ότι είχε μόνο δύο τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης, αλλά ότι «το δύο τοις εκατό δεν είναι μηδέν τοις εκατό».

Είπε στους κριτές πριν από την ερμηνεία της ότι ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι «είμαστε κάτι περισσότερο από τα άσχημα πράγματα που μας συμβαίνουν».

Πραγματικά ξεχωριστή: Άρχισε να κλαίει καθώς ο Simon πήγε στη σκηνή να αγκαλιάσει και της είπε η απόδοσή της ήταν «πραγματικά ξεχωριστή»


Μεγάλη αγκαλιά: Ο κριτής και δημιουργός του franchise αγκάλιασε τη Nightbirde αφού της έδωσε την έγκρισή του

Όλοι χειροκρότησαν: Οι Howie Mandel, Heidi Klum και Sofia Vergara σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν για τη μαχήτρια του καρκίνου

Δύο τοις εκατό: Η Nightbirde είχε δήλωσει ότι είχε μόνο δύο τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης, αλλά σημείωσε ότι «δεν είναι μηδέν τοις εκατό» πριν προσθέσει, «Το δύο τοις εκατό είναι κάτι και εύχομαι οι άνθρωποι να γνωρίζουν πόσο εκπληκτικό είναι»

Η Σόφια Βεργάρα, 48 ετών, της είπε ότι το τραγούδι ήταν «δυνατό, εγκάρδιο και νομίζω ότι είσαι εκπληκτική» καθώς η Χάιντι Κλουμ, 48 ετών, είπε ότι το τραγούδι «την έκανε να ανατριχιάσει».

Το Nightbirde ήταν το αστέρι της βραδιάς, αλλά υπήρχαν επίσης πολλές άλλες πράξεις όλων των ηλικιών που ανταγωνίζονταν κατά τη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου των ακροάσεων για μια ευκαιρία με το χρηματικό έπαθλο 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση της Nightbirde στο παρακάτω βίντεο:

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 31 ετών η Nightbirde, κατά κόσμον Jane Marczewski, η οποία είχε συγκλονίσει τους πάντες με την εμφάνισή της στο «America’s Got Talent» με το τραγούδι που είχε συνθέσει η ίδια και αφορούσε τη σκληρή μάχη που έδινε για την υγεία της.

Η 31χρονη είχε αποκαλύψει στις οντισιόν του «America’s Got Talent» ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2017 και το 2019 της ανακοίνωσαν ότι έχει μόνο τρεις μήνες ζωής. Παρόλα αυτά, δεν το έβαλε κάτω και το πάλεψε μέχρι τέλους. Πέθανε το περασμένο Σάββατο (19.2.2022) αλλά ήδη είχε συγκινήσει τους τηλεθεατές του σόου με το τραγούδι της, «It’s OK», ιδιαίτερα τον αυστηρό κριτή Σάιμον Κάουελ, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσω ενός tweet.

Ο Κάουελ, συγκινημένος, της είχε δώσει το «χρυσό buzzer» ενώ η εμφάνισή της στο σόου έφτασε τις 40 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. «Είναι σημαντικό να μάθουν όλοι ότι είμαι πολλά περισσότερα από τα άσχημα που μου έχουν συμβεί», είχε πει η ίδια στη σκηνή του «America’s Got Talent», αποκαλύπτοντας ότι είχε 2% ποσοστό επιβίωσης. «Αλλά 2% δεν είναι μηδέν» είχε πει χαμογελώντας σε κριτές και κοινό.

«Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο και την αφάνταστη απώλειά της», ήταν η δήλωση της οικογένειάς της στα αμερικανικά ΜΜΕ. «Η φωνή σου, η ιστορία σου και το μήνυμά σου άγγιξαν εκατομμύρια. Το Nightbirde θα είναι πάντα μέλος της οικογένειας “AGT”. Αναπαύσου εν Ειρήνη, Τζέιν», ανέφερε το AGT, σε δήλωση στο CNN.

Με 2% πιθανότητες να ζήσει, ανέβηκε στη σκηνή, άρχισε να τραγουδάει και συγκίνησε όλο το κόσμο

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: «Θα ήθελα να ήμουν έστω και μια μύγα στην αρχαία Ελλάδα, όταν έχτιζαν την Ακρόπολη»